Dagen i dag har vært full inntrykk. Vi har vær på stranden der båtene kommer inn, og er i dag tomme for ord men fulle av tanke.
Under ser dere bilder av båten som flyktningene ankommer i. Denne båten er tillat for inntil 10 personer men det er talt 84 stykker i en slik båt. Alle med flere lag klær på, og redningsvester fylte av papir…
På stranden som flyktningene ankommer fant vi ulike eiendeler som skapte sannhet til historiene vi har lest i media.

På bildet øverst til venstre ser du papir fugler som henger i trærne med skriften “Birds without boarders”. Øverst til høyre ser du et syrisk pass, nederst til venstre ser du kanskje den røde neglelakken? Nederst til høyre ser du en kniv….
Kniven tilhører mest sannsynlig en av smuglerne, da den nye trenden her nede blant smuglerne er å stikke hull i båten på gresk side noen meter fra land for å ha krav på redning og være i “reell” havsnød.

Det er alle sterke bilder, men det som gjør at vi sitter her tomme for ord og fulle av tanke er neste bilde.
………